Onze merken 2016-11-23T10:38:33+00:00

Onze merken

De combinatie van onze vijf merken biedt in iedere situatie de perfecte lichtoplossing voor jouw project. Onze lichtontwerpers kunnen aan de hand van de wensen en het gebruik van iedere ruimte beoordelen welk armatuur, of combinatie van armaturen het beste bij jouw project past.

Kwalitatieve verlichtingsmerken

De verlichtingsmerken waarmee wij werken zijn Intra Lighting, Leds C4, Multiline, Ledolight en Colorgetix. Stuk voor stuk kwalitatieve en betrouwbare merken binnen de wereld van verlichting en gezamenlijk de perfecte combinatie om ieder project van de beste verlichting te voorzien. De merken zijn innovatief en volgen de trends van vandaag. Wij hebben zeer goede contacten om een selectie artikelen onder eigen label op de markt te brengen en jouw project van uniek en optimaal lichtwerk te voorzien.

Alle merken

Licht verschilt voor ieder project

Duurzame, energiezuinige en vooral slimme oplossingen horen vandaag de dag bij de architectuur in het algemeen. Door het juiste verlichtingsmerk te kiezen, in samenwerking met één van onze lichtontwerpers, komt het lichtgebruik in iedere ruimte optimaal tot zijn recht.
Laat je informeren over optimale verlichting voor jouw project